Skip to content

Workshops

Workshops 

Regelmatig organiseert Met Lariz workshops, voor een fijn samenzijn in verbinding met jouw Zelf en met elkaar. Even los van de dagelijkse sleur en creatief bezig zijn in goed gezelschap. Voel je welkom  bij een van de workshops, ik kijk er naar uit om je te ont-moeten.

Hieronder vind je aanbod voor de komende periode, mocht jouw datum er niet bijstaan dan kan je onderaan de pagina altijd even contact met mij opnemen over de mogelijkheden.

Liefs Larissa

workshop hoorn enkhuizen medemblik

Even genieten…

Workshop Verbinding maken…

Tijdens deze workshop is focus even lekker helemaal op jezelf. We starten met een kennismaking en daarna gaan we een heerlijk smudge-ritueeltje doen zodat je even helemaal aanwezig bent in jouw lijf. Daarna gaan we ontdekken welk thema in ons leven nu aanwezig mag zijn om gezien, geheeld of getransformeerd te worden. Wij gaan heerlijk met de handen in de klei en laten ons verrassen wat er ontstaat. Er zijn kruiden en edelstenen ter beschikking om te verwerken in jouw ´project´ om er een intentie aan te koppelen die goed voelt voor jou. Aan het einde sluiten we af en kan je je ervaring delen als je daar behoefte aan hebt.

Deze workshop is echt even me-time en samen gaan we genieten van alles wat mag ontstaan.

De eerstvolgende datum voor deze workshop is zondag 26 september van 13:00-16:00 uur

Je kan je hier aanmelden voor deze workshop.

 

Workshop Edelstenen Sieraden maken

Workshop sieraden maken met edelstenen kralen.
Maak je eigen unieke sieraad met edelstenen kralen, we pendelen de kralen uit die jij en/of jouw lichaam kiest.
Onder het genot van fijn gezelschap met een hapje en een drankje creatief bezig zijn. Even tijd voor jou….
Je maakt een speciaal persoonlijk uniek sieraad die een mooie bijdrage is in de energie…wat creëer jij?
Jouw investering is 44 euro.
De eerstvolgende datum voor deze workshop is 25 september 2021 van 13:00 tot 16:00 uur.
Je kan je hier opgeven voor deze workshop.
 

1-Daagse Bars Class

 
 
Tijdens deze class geef en ontvang je 2 keer de Bars, na deze dag ben je officieel Bars practitioner. met certificaat! Je kan na deze dag iedereen een Bars behandeling geven die dat wil. Als persoonlijke toevoeging voor jou en jouw gezin, of misschien als extra behandeling in jouw praktijk…de mogelijkheden zijn eindeloos!
 
09:30 uur: inloop
10:00 uur: start
Deze dag is geheel verzorgd, er is koffie, thee en water, zoete en zoute snacks en een heerlijke lunch.
´s ochtends geef en ontvang je een Bars behandeling en ´s middags na de lunch geef en ontvang je nog een Bars behandeling.
Rond 18:00 uur eindigt deze heerlijke dag en ga je volledig ontspannen met een Bars-hoofd naar huis.
 
De Bars zijn 32 punten op jouw hoofd waar je al je verhalen, meningen, overtuigingen en emoties hebt vastgelegd. In dit leven vanuit je ouders, school, maatschappij maar ook uit levens die je hiervoor hebt beleefd.
Door lichte aanraking van deze punten laat je energie stromen en maak je letterlijk ruimte om deze verhalen, meningen, overtuigingen en emoties los te laten. Hoeveel ruimte is er voor jou mogelijk op deze dag?
 
Jouw investering is 300 euro als dit jouw eerste class is en 150 euro als dit een herhaling is voor jou. Deze prijzen zijn wereldwijd vastgelegd door de Access Consciousness.
 
Je bent zo ontzettend welkom, ik kan niet wachten om jou te ont-moeten.
 
De eerstvolgende datum dat ik een Bars Class geef is Zondag 19 september van 10:00 tot 18:00 uur in Gezondheidscentrum Blokker.
 
Je kan je hier opgeven voor een Bars Class
 

Jaarwiel Workshop

 

 Ik ben iemand die altijd bruist van de ideeën, en volg altijd graag de energie, die heeft me gebracht waar ik nu ben, en ja, daar ben ik retetrots op!!
Maar er is 1 idee die al jaren bij mij is en die ik dus ook al jaren aan het vormgeven ben. 
 
Ik heb het hier over mijn Jaarwiel workshop. Dit project ga je volledig met jouw Zelf aan, en loopt op het ritme van de natuur. Dus seizoenen. maanstanden ga zo maar door. De workshop is volledig verzorgd. Je ontvangt elke maan(d) een pakketje bij jou thuis met daarin alle benodigdheden voor het thema van de maan(d). Denk hierbij aan alle ingrediënten om een zalfje te maken, of een persoonlijk ritueel te maken, een amulet of talisman. Kruiden, olien en natuurlijk ook tekst en werkbladen. Echt te leuk om niet te doen. Je gaat echt dieper in op jouw zelf en jouw verlangens en leert ook praktische dingen waar je later zeker wat aan hebt. Thema´s die er oa inzitten zijn kaartleggingen, rituelen, seizoenen, jaarfeesten, edelstenen, numerologie en zelfs astrologie.
Er komen 13 delen aan bod in deze workshop.
 
Jouw investering is 33 euro per maan(d) of 400 euro voor 13 ma(a)n(d)en.
 
We starten oktober met de allereerste editie, maar je kan elk moment instappen of uitstappen.
 
Wil je je inschrijven of meer weten stuur me hier dan even een mailtje.
 

Welke workshop past bij jou?

Wil je een afspraak maken?